Lanetalk Rumble

Lantalk Rumble

EN VÄRLDSUNIK, VIRTUELL SVERIGETÄVLING I BOWLING!
I dessa bekymmersamma tider då vi ska undvika smittspridning genom att inte resa eller träffas i stora sammankomster har många planerade bowlingtävlingar ställts in.
Våra tankar går till de personer som påverkats, alla de företag och organisationer som på olika sätt mött svårigheter i samhällets restriktioner. Vi prioriterar så klart välbefinnandet hos våra medmänniskor och gör vad vi kan för minskad smittspridning.
Att tävlingar ställs in tycker såklart både vi på Lanetalk och branschen är supertråkigt. Lanetalk har därför tillsammans med Sveriges Bowlinghallars Förbund (SBHF) och utvalda Bowlinghallar valt att arrangera en virtuell Sverigetävling som alla kan vara med på utan att bidra till ökad smittspridning.
70 000 kr i potten
I tävlingspotten har Lanetalk lagt vinster för 70 000 kr. Tävlingen går av stapeln under fyra veckor i spelarnas respektive hemmahall.
Spelaren går ner i sin hall, laddar ner/startar Lanetalk appen och går med i Lanetalk Rumble under knappen Matches. Spelaren ska nu försöka få så högt resultat som möjligt på 2 serier. Spelaren kan spela upprepade gånger tills den är nöjd med resultatet. De 30 deltagarna med högst resultat från varje bowlinghall går vidare. Och vet du vad? Det kostar inget utöver den vanliga banhyran att vara med!
Stolta sponsorer

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
Var kan jag bowla?
Hur startar jag en match?
Hur ser tävlingsreglerna ut?
Hur kvalificerar man sig?
Hur ser priserna/vinsterna ut?
Hur gör man för att anmäla sin bowlinghall till tävlingen?
Hur gör jag som bowlare för att vara med i tävlingen?
Hur många kommer att vara med?
Vilka är sponsorer?
Vilka är Lanetalk?
Vad gör jag om något händer med Appen?
Ladda ner lanetalk appen

Copyright LANETALK AB 2020